Празници се приближавају а поклони су део празничне традиције. Није увек лако изабрати прави поклон за драгу особу. Ако се осврнемо око себе, видећемо да је понуда разноврсна. Али постављамо питање, да ли је довољно аутентична и посебна, попут особе којој желимо да поклонимо нешто од срца.

Библиотека шабачка је установа која жели да вам је у близини, која жели да знате да се у њој можете осећати сигурно, срећно и спокојно и која са великом будношћу брине о вашим жељама. Слушали смо и ослушкивали. Схватили смо да међу вама, нашим читаоцима, има много оних који би желели пријатеље или чланове родбине да изненаде чланском картом Библиотеке.

Сада то и можете учинити. Припремили смо за вас ваучере којим можете даривати чланарину Библиотеке коме желите. Шест визуелно различитих и ликовно инспиративних ваучера можете одабрати приликом уплате одабране чланарине на име особе којој желите да је поклоните. На тај начин ћете обрадовати неког не једном књигом, него приступом разноврсном фонду Библиотеке која са великом пажњом бира наслове.

Обрадујте драге особе. Читајте књиге а ми вас жељно ишчекујемо.