дај ми реч да је насликам

Други књижевно-ликовни конкурс Дај ми реч да је насликам

/ / Вести / 9. фебруара 2022.

На велико задовољство наставља се сарадња између ОШ „Свети Сава“ из Шапца и Библиотеке шабачке. У заједничкој реализацији расписан је 2. књижевно-ликовни конкурс Дај ми РЕЧ да је насликам, за сву децу и ученике који су по ИОП-у. Библиотека шабачка својим различитим активностима свих ових година покушава да скрене пажњу на децу са сметњама у развоју и инвалидитетом и ова сарадња свакако доприноси томе.

Ове године се кроз конкурс дружимо са дечијим писцем Дејаном Алексићем. Уживајте децо у слушању прича: Бојан Мрвица, Лука из олука, Слон из ципеле и Господин Зид. Ако сте макар једну реч запамтили, нека вам она буде водиља док сликате, цртате, бојите. Размаштајте се и сликајте све што пожелите!

 

Шаљите нам своје радове уз пријаву на адресу: Драгиша Пењин 31, 15000 Шабац до краја фебруара 2022. године. Пријаву можете да преузмете са следећег сајта: http://www.skola-svetisava.edu.rs/nasabiblioteka.html

И не заборавите да креативност нема границе! Радујемо се сваком раду који ћете нам послати, а чекају вас и лепе награде. Захваљујемо се Дејану Алексићу који нам је прочитао две његове приче: Господин Зид и Слон из ципеле. Видимо се!