даривање

Новогодишње даривање

/ / Вести / 28. децембра 2020.

Крај године увек асоцира на празнике, породично окупљање и даривање. Са радошћу се ишчекују Свети Никола, Деда Мраз и Божић Бата а лепо је припремити и неки поклон својим најближим. Најмлађи се увек највише обрадују играчкама, они старији књизи, топлом шалу, шољи, џемперу… Увек је најтеже изабрати прави поклон за децу школског узраста.

Ако и даље имате дилему, ми вам предлажемо да својим школарцима испод јелке оставите чланску карту Библиотеке шабачке. Она представља улаз у 365 дана уживања у читању старих и нових наслова, класика, разних хоби занимација, стрипова, афоризама, биографија, путописа… Данас можете обићи Африку, сутра учити кинески језик,  проучавати птице Србије или разумети језик вашег љубимца. Књига вам нуди и знање и забаву. Aко сте љубитељ шаха или волите да правите роботиће, желите да постанете глумац аматер или само да проведете време у топлом угодном кутку уз књигу, све то можете у дечијем делу Библиотеке шабачке.

Кад мало боље размислимо… Чланска карта није само идеалан поклон за ђака, већ за свакога. И оног ко већ воли и ужива у књизи и свим њеним чарима, а и за оног ко још није имао ту срећу да искуси све добре стране читања. Дођите у Библиотеку шабачку и пронађите књигу у неком од посебно осмишљених кутака и обрадујете себе и своје укућане.

Уживајте у предстојећим празницима и у Новој 2021.години, волите се и читајте добре књиге!