књиге

Одрасти уз књиге

/ / Вести / 3. септембра 2019.

Звонки дечји гласови, радознали погледи, паметне, веселе окице, свечана одећа означили су први школски дан. Били су посебан градски украс. Управо тим радозналцима-првацима Град Шабац је обезбедио пакетиће са школским прибором који су им уручени на градском тргу. Припремљен је богат програм. Првацима и њиховим родитељима обратио се градоначелник Шапца Небојша Зеленовић са жељама за срећан почетак ђачког доба.

Библиотека шабачка је, и као и претходних година, била део ове традиционалне, дугогодишње и лепе приче. На штанду, који је носио назив „Растимо уз културу“, искористили смо прилику да подсетимо наше суграђане да је чланарина у Библиотеци шабачкој бесплатна за сву децу од рођења до поласка у други разред, да у књигама живи памет, а у Библиотеци књиге! Радост дружења са књигом увек је ту, у Дечјем одељењу, уживање је велико, а знање расте као чаробни пасуљ!

Драги наши, дођите у Библиотеку шабачку по своју бесплатну чланску карту која ће вас повести на пут читања, у свет књига, маште, науке и још много тога…

Срећно, ђаци прваци!