нова књига

Празнична читаоница

/ / Библиотерапија / 29. децембра 2020.

Исцепали смо све листове са наших зидних календара. Децембар полако одбројава своје дане. У свакоме од нас крије се доза еуфорије која само чека погодан тренутак да нас обузме. Кућа је украшена, фрижидер пун, иако су пријатељи и породица удаљени од нас, свакако су наш неодвојиви део.

Чаролија је потпуна када је у једној руци чај, а у другој нова књига. Задатак за празнике гласи – умирујућа музика у позадини, колачи од ђумбира, вунене чарапе и читање. Ако ћемо тражити синоним за празник, нека то буде – заједно са другима у души и срцу. Кажите и покажите оно најважније – МОЛИМ, ХВАЛА, НЕДОСТАЈЕШ и ВОЛИМ ТЕ!

Читање за неког можда није најузбудљивија ствар али за неке деруге је вероватно најбоља ствар икада. Иако си све време у свом кутку, за пар сати можеш пропутовати цео свет, упознати нове људе, али и самог себе. Све што вам преостаје, јесте да се сместите у фотељу, уживате у ишчекивању празника а најбољи начин је у друштву књига које вас чине срећним и које ће вас инспирисати.

Поделите ваш избор и утиске о прочитаном кроз празничну читаоницу и пошаљите на наш мејл office@bibliotekasabac.org.rs.

Уз жељу да празнике проведете у здрављу, миру и са књигом у руци, све најлепше у наступајућог години жели вам Библиотека шабачка.