распуст

Распуст у Библиотеци

/ / Деца, Млади / 14. фебруара 2020.

Драги другари,

Хвала вам што сте заједно са нама провели две недеље распуста у радосној, пријатељској и такмичарској атмосфери!  Стекла су се нова познаства, учврстила пријатељства, понешто смо научили једни од других,  можда се неко и заљубио, а сигурни смо да су сви уживали.

Одгледали смо четири филма, одиграли много друштвених игара, добили победника у књиготенису, победнике у мозгалици и игри „Коцка до коцке, коцкица“. Изговорили смо успешно своју брзалицу, били оригинални у пантомими, насмејали се док смо се играли глувих телефона и најбоље се забавили када смо, слушајући музику, читали изговорену реч другу са усана. Показали сте висок ниво познавања енглеског језика, одушевили се избором књига на српском и енглеском  и упознали Библиотеку на један другачији начин.

Сигуран кутак и слободан тренутак успели смо да спојимо у једно! Креативни и весели, библиотекари су се и овог пута потрудили да дечја пажња буде заокупљена лепим садржајима. За сваког по нешто, прилагођено узрасту и потребама наших другара, а опет едукативно и поучно!

Обећавамо дружење и током летњег распуста!